Blogipalvelu
Blogipalvelu

Blogipalvelu

Blogipalvelu on suunniteltu sisällöntuottajille, jotka haluavat tuottaa korkealle hakukoneiden tuloksissa sijoittuvaa sisältöä.

Hakutulos
Hakutulos
Google Lighthouse tulos

Haluatko tuottaa sisältöä, joka löytää sijaintinsa hakukoneiden kärkeen?

Korkean hakutulossijainnin edellytyksenä on hakukoneiden näkökulmasta viisi kriteeriä:

  • sivuston nopeus ja tehokkuus
  • saavutettavuus ja käytettävyys
  • parhaat käytännöt
  • rakenteellinen hakukoneoptimointi
  • progressiivinen web kehittäminen

Kun kaikki nämä kriteerit on otettu huomioon blogin rakennusvaiheessa, on vain kirjoituksen sisällöstä kiinni kuinka hyvin artikkeli sijoittuu hakukoneiden tuloksissa.

Blogipalvelu tarjoaa valmiiksi optimoitua sisällönhallintajärjestelmä-ohjelmistoa pilvipalvelu-ratkaisuna. Ohjelmiston kautta on helppoa julkaista viimeisen päälle optimoituja artikkeleita, jotka löytävät tiensä hakukoneiden kärkeen. Ohjelmiston kautta julkaistut artikkelit saavat automaattisesti täydet pisteen kaikista viidestä kategoriasta.

Esimerkiksi WordPressillä kirjoitettu artikkeli tulee pärjäämään heikommin kuin Blogipalvelun kautta kirjoitettu vastaava artikkeli WordPressin heikomman teknisen rakenteen johdosta.

Dashboard näkymä

Ammattilainen tukena blogisi kanssa

Blogipalvelun kautta saat lisäksi ammattilaisen tukea blogiisi liittyvissä asioissa. Kun tarvitset apua blogisi analytiikan, hakukoneoptimoinnin, kuvien tai linkkien rakentamisen tai minkä tahansa muun blogin kannalta kriittisen asian kanssa on ammattilainen tukenasi.

Miika von Bell

Miika von Bell

Rakensin blogipalvelun ohjelmiston, kun en ollut tyytyväinen markkinoilla olevien sisällönhallintajärjestelmien tekniseen laatuun. WordPress, Blogger, Blogspot, Wix, Squarespace, Lily ja muiden blogiyhteisöjen kautta tuotettu sisältö ei löydä tietään tarpeeksi korkealle hakukoneiden tuloksissa. Haluan, että sisällöntuottajien tuottama sisältö löytää tiensä korkealle hakukoneiden tuloksissa. Tämän vuoksi rakensin itse oman paljon paremman järjestelmän. Käytämme itse blogipalvelun ohjelmistoa Savikuja.fi -sivulla - ja tulokset hakukoneissa ovat erinomaiset.

Varaa demo ja aloita kokeilu

Voimme pitää etädemon ohjelmiston käytöstä sekä aloittaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Ohjelmiston käytön hinta on 24,90e/kk per käyttäjä kokeilujakson jälkeen. Kysy lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen miika@savikuja.fi