Blogipalvelu
Savikujan tarina

Savikujan tarina

Idea Savikujasta syntyi eräänä päivänä keittön pöydän ääressä, kun haaveilimme yhteisestä yrityksestä. Päähämme pälkähti perustaa yhteinen blogi, jonka kehittämisessä vain oma mielikuvituksemme olisi rajana.

Keksimme nimen “Savikuja” vielä saman illan aikana, kun olimme ajelemassa eräälle melko salaiselle lammelle uimaan. Pallottelimme toisiamme ajomatkan aikana erilaisilla nimiehdotuksilla, kunnes ilmaan heitettiin nykyinen osoitteemme: Savikuja. Nimi tuntui heti omalta ja siihen liittyy paljon tunnearvoa. Se tuntui riittävän selkeältä ja yksinkertaiselta, eikä se rajaa toimintaamme liikaa. Näin Savikujan blogi sai alkunsa.

Savikujan tarina - Kallio

Rakkaus luontoon yhdistää

Savikujan kantavana teemana toimii rakkautemme luontoa ja luonnonläheistä elämää kohtaan. Tähän teemaan sisältyy yhteiset vaellukset ja retkeily, luonnonkosmetiikan suosiminen ja muutenkin ekologinen elämäntapa.

Miika von Bell

Miika von Bell

Tykkään liikkua luonnossa, etenkin Aneten ja Iskun kanssa. Luonto antaa paljon voimaa ja siellä usein pystyy rauhoittumaan ja hengittämään parhaiten. Luonnosta ja luonnossa liikkumisesta on kasvanut minulle tärkeä voimavara, joka auttaa jaksamaan haasteiden läpi.

Anette von Bell

Anette von Bell

Olemme Miikan kanssa melko erilaisia persoonia ja meillä on paljon omia mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia. Meitä kuitenkin yhdistää intohimo luontoon, liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näiden asioiden parissa pystymme rentoutumaan ja eläytymään hetkeen.

Savikujan tarina - Isku
Savikujan tarina - Potretti